Recepty

Grilovaná kotleta s restovanou zeleninou a bylinkovým máslem

Grilovaná kotleta s restovanou zeleninou a bylinkovým máslem

počet osob
4

čas přípravy
40 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Vepřové

Potřebujeme

2 velké červené cibule
1 střední cuketa
6 žampionů
250 g cherry rajčátek
Čtvrt kostky másla
2 lžíce koření Fresh Grill
4 plátky vepřové kotlety
Olej na opečení masa
Sůl dle chuti

Řecké bylinky nakoupíte zde
Francouzské bylinky nakoupíte zde
Fresh Grill nakoupíte zde

Postup přípravy

1Příprava zeleniny: 

Cibuli, cuketu a žampiony nakrájejte na větší kousky. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce másla a přidejte nakrájenou zeleninu. Osolte a restujte, dokud nezměkne a nezíská zlatavou barvu.

2Přidaní rajčat: 

Jakmile je zelenina téměř hotová, přidejte cherry rajčátka. Krátce je opečte, aby se prohřála a zůstala křupavá.Směs osolte dle vaší chuti. 

3Příprava masa:

Kotlety potřete olejem a opečte na grilu (nebo na pánvi) dozlatova, dokud nebude maso šťavnaté a propečené podle vaší preferencí. Osolte.

4Příprava másla s Fresh Grillem:

Na pánvi rozpusťte zbytek másla a přidejte do něj koření Fresh Grill. Promíchejte, aby se koření dobře spojilo s máslem.

5Prohození máslem:

Jakmile je maso hotové, prohoďte maso a zeleninu s kořeněným máslem, aby se máslo rovnoměrně obalilo a dodalo pokrmu skvělou chuť.

Dobrou chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Řecké bylinky
Všechny recepty s kořením Francouzské bylinky
Všechny recepty s kořením Fresh Grill

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie