Zatím na dárek nedosáhnete, zkuste přidat pár šufánků do košíku.
250 Kč
Od 250 Kč
vyberte si první šufánek z našich letošních novinek
přihoďte 5 šufánků a 2 šufánky zdarma jsou vaše
500 Kč
Od 500 Kč
vyberte si druhý šufánek z našich letošních novinek
ještě 5 šufánků a dostanete 4 šufánky zdarma!
750 Kč
Od 750 Kč
vyberte si celkem 4 šufánky letošních novinek
za dalších 5 šufánků máte poštovné zdarma!
1000 Kč
Od 1000 Kč
ke 4 šufánkům získáváte ještě poštovné zdarma!
poštovné zdarma a k tomu dárkový set nebo sleva na nákup? Přihoďte 5 šufánků a je to vaše!
1500 Kč
Od 1500 Kč
4 šufánky, poštovné zdarma a 10% sleva na příští nákup nebo dárkový set dle vlastního výběru
je to vaše!
Dětské bylinky Eliška
Naše koření patří mezi nejvyhlášenější a nejvyhledávanější KOŘENÍ PRO DĚTI v Česku a na Slovensku. Tato nová originální směs je další sestřičkou do rodiny našich "dětských koření". Po Nesoldíkovi, MIMI GRILU, Těstovinkách od maminky, Dětském kari Jasmínka a Davídkovu pečeném kuřeti jsme pro naše děti připravili zcela novou směs DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA. Jemná voňavá nepálivá směs určená v podstatě na všechno! Je libo pečená zelenina nebo čerstvý salát? Ryba či kuře? Krémová polévka nebo snad zeleninové pyré? Maso na pánvi či v páře? Tam všude tuto směs použijte a vašim dětem skvěle dochutíte jakékoliv jídlo. Často od svých zákaznic slýchávám větu „A nemáte nějakou směs na všechno“? Popravdě vždy jsem zakoulel očima, ale dnes už můžu s klidným srdcem říct „Ano, mám - DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA“. A jak je u nás zvykem, naše koření má často svůj příběh nebo je po někom pojmenované. ELIŠKA je má druhorozená šestiletá dcera, která je od malička se mnou v kuchyni, miluje vaření a dobré jídlo. Tuto směs jsme připravovali spolu a zcela si ji zamilovala. Potenciál této novinky je obrovský .Od domácího vaření až po gastro a školní jídelny. Vyzkoušejte tuto novou směs ve vaší kuchyni a uvidíte, že se i vaše děti do této chuti zamilují, stejně jako naše Eliška. Recepty nejen od Elišky na tuhle "vytuněnou" novinku najdete v naší kuchařce.
Originální směs koření na výrobu domácích klobás. Lehce pikantní a příjemně papriková chuť klobás - to dokáže přesně tato novinka.
Mé doporučené dávkování u této směsi je 1 šufánek směsi a 72 g soli na 4 kg masa. Vyzkoušeno, otestováno! Výsledek na 1.
Jednou z nejtradičnějších bulharských kořenících směsí je bezesporu ŠARENA SOL. Tak jako Chorvati všude sypou Vegetu, Bulhaři zásadně tuto směs. Kombinace lehce hořké saturejky, pískavice, červené papriky a kukuřičné mouky vytvoří ve všech jídlech zcela autentickou chuť Bulharska. Smíchejte jeden díl této směsi s jedním dílem kvalitní soli a dochucujte si vše, co vás napadne - zeleninu, kuskus, brambory, omelety, ryby, saláty i mletá, pečená či grilovaná masa. Kdo miluje ČUBRICU, rozhodně si zamiluje i BULHARSKO. Добъ́р апети́т!
Jedna z nejvoňavějších letošních novinek. Bylinková směs, kterou skvěle využijete na králíka, krocana, kuře, pernatou zvěřinu či ryby. Myslím, že už je pomalu načase změnit "nudné" červené paprikové směsi za moderní bylinkové chutě. Tato originální směs potěší každého – tátu u grilu, mámu u plotny či ortodoxního vegana. Vyzkoušejte jakékoliv bílé maso či zeleninu s touto jedinečnou směsí koření a budete překvapeni, jak bude jídlo vašim strávníkům chutnat!
Zcela nová originální směs koření, kterou využijete na "flákotu" vepřovou, hovězí, zvěřinu i steaky z bílých mas a mořských ryb. Skvělé propojení chutí několika druhů koření a bylinek vás přivede přímo za "velkou louži" na americké BBQ party. Jedinečná kořenící směs, kterou použijete také na úpravu pomalu pečených, trhaných mas a žeber. Každé ženě doporučuji pořídit tuto směs pro svého drahého, pokud je jeho druhou láskou gril. Za AMERIKU vás bude milovat ještě více!
Nová originální směs intenzivní chuti, kterou skvěle využijete na dochucení všech druhů luštěnin - čočka, hrách, fazole, bob, cizrna nebo sója. Výborně ale dochutí také moderní přílohy jako kroupy, pohanka, jáhly, bulgur, kuskus či tarhoňa. Ty nejvoňavější druhy koření, které jsem namíchal do jedné unikátní směsi, posunou i běžné luštěninové jídlo na úplně jiný chuťový level.
A proč od Silvinky? U Davídků máme Silvinky hned tři! Českou, slovenskou a maďarskou. Tato směs je má pocta a poděkování všem třem za skvěle odváděnou práci u Davídků. Děvčata, děkuji! Jste skvělé stejně jako tato novinka :)
Originální směs koření na výrobu domácích klobás. Receptura přímo z Maďarska na klobásy "čabajkového" typu. Mé doporučené dávkování u této směsi je 1,5 šufánku směsi a 72 g soli na 4 kg masa. Vyzkoušeno a otestováno přímo v Maďarsku!
Originální směs původem ze severní Afriky a Blízkého východu. ZÁTAREM autenticky dochutíte hummus, bulgur, kuskus, zeleninové saláty, tvaroh, pomazánky, luštěniny i grilovanou zeleninu, maso či kofty. Skvělou chuť jídla vám vyčaruje v pomalém hrnci nebo tajinu. ZÁTAR je oblíbenou směsí hlavně mezi vegany, vegetariány a milovníky zdravého životního stylu.
Tato směs má stovky podob stejně jako kari nebo masala. Proto jsem ji poskládal velice jednoduše a každému z vás dal prostor na případné doplnění vaší vlastní receptury. Bílý a černý sezam, oregano, mateřídouška, fenykl nebo římský kmín. Je jen na vás, čím si tuto voňavou orientální novinku doladíte. Ale už teď je výborná a autentická!
Nová originální směs koření na dvě z nejtradičnějších slovenských jídel - živáňskou a cikánskou pečeni. Maso pečené společně s cibulí, špekem, klobásou a bramborem, nejlépe v alobalu, na grilu či v troubě, patří určitě ke klenotům slovenské kuchyně stejně jako naše svíčková. Cikánská pečeně je takový "slovenský burger" a je to jedno z nejtradičnějších jarmarečních jídel, které Slováci doslova milují. Tato směs je ovšem zcela univerzální na pečení a grilování všech druhů mas. Recepty na obě tradiční slovenská jídla najdete v naší kuchařce. Osobně si myslím, že je tato směs jedna mých nejpovedenějších a bude vám rozhodně chutnat!
Trhaná a sušená masa jsou za poslední roky doslova moderním gastronomickým trendem. A přesně tato nová směs koření vás dovede k dokonalému gurmánskému zážitku. Skvěle s ní ochutíte všechny druhy masa při pomalém pečení nebo při sušení. Podlehl váš muž staré a zároveň nové moderní úpravě masa sušením? Dopřejte mu tuto novinku!