PŘEPADLA VÁS JARNÍ ÚNAVA? MEDVĚDÍ ČESNEK VÁM DODÁ MEDVĚDÍ SÍLU!

PŘEPADLA VÁS JARNÍ ÚNAVA? MEDVĚDÍ ČESNEK VÁM DODÁ MEDVĚDÍ SÍLU!

Jarní únava je běžným jevem, který postihuje mnoho lidí během přechodu mezi zimním a letním obdobím. Naštěstí existuje několik bylinek, které vám mohou pomoci bojovat s jarní únavou a dodat vám energii. Jednou z nich je náš oblíbený medvědí česnek.

číst více
JSME NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍM A NEJPRODÁVANĚJŠÍM KOŘENÍM PRO DĚTI V ČESKU A NA SLOVENSKU

JSME NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍM A NEJPRODÁVANĚJŠÍM KOŘENÍM PRO DĚTI V ČESKU A NA SLOVENSKU

Často dostávám od vás, našich zákazníků, otázky jako "Vím, že je vaše koření vždy bez glutamanu, soli, lepku, GMO a chemie. Ale které koření byste mi doporučil přímo pro mou malou 5letou dceru?“ nebo „Jaké vaše koření mohu přidat svým dětem už do příkrmů?“ či „Mé děti milují vašeho NESOLDÍKA. Máte ještě jinou směs koření, kterou jim můžu přidávat na těstoviny nebo na maso?“.

číst více
MODERNÍ KOŘENÁŘSTVÍ ANEB MÁME NOVOU TVÁŘ

MODERNÍ KOŘENÁŘSTVÍ ANEB MÁME NOVOU TVÁŘ

Už je to nějaký ten pátek, co působíme na českém trhu. Konkrétně 14 let. Začali jsme s 12 druhy koření na trzích. První koření v Česku bez soli a přidaného glutamanu. Vzpomínáme, jak lidi nechápali, co je na E621 a konzervantech špatného, slýchali jsme, že je jíst chtějí :) Ale osvěta měla smysl a dnes už lidé chápou, že koření je zkrátka pouze to, co lze z rostlin použít na ochucení jídla. Není to chemie a není to sůl. Výsledek jde vidět hlavně na tom, že i velké komerční společnosti musely začít míchat řady kořenících směsí bez glutamanu. Poptávka trhu se změnila. A my jsme rádi, jaké stopy jsme za sebou zanechali a že vám záleží na tom, co jíte, čím se vyživujete a co do jídla a těla ,,sypete”. Koření bez soli běžně v řetězcích asi nenajdete nikdy, marže pro velkovýrobce by byla příliš nízká, čisté koření a bylinky jsou hold dražší než sůl. Ale to nevadí, od toho jsme tady my :)

číst více

Recept týdne

🇫🇷 Crème brûlée

🇫🇷 Crème brûlée

1. Předehřejte troubu na 150 °C.

2. Ve velké míse vyšlehejte žloutky s cukrem (cukr by se měl rozpustit a směs by měla mít bledě žlutou barvu a být hustá). Jakmile máte žloutky vyšlehané, přilijte smetanu, přidejte zrníčka z 1 VANILKOVÉHO LUSKU a asi ½ minuty ještě šlehejte.

3. Připravte si 10 zapékacích mističek ...

číst více
Díky cookies bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s využíváním cookies a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie