Recepty

DIY DIY
Hráškové rizoto s bílým vínem a parmezánem

Recept týdne

Hráškové rizoto s bílým vínem a parmezánem

1. V hlubší pánvi krátce orestuje na olivovém oleji na drobno nakrájený pórek. Pozvolna, jen ať změkne. Přisypte rýži a chvíli míchejte tak, aby se každé zrnko obalilo olejem. 

2. Přilijte suché bílé víno, promíchejte a po chvíli přidejte 2 naběračky vývaru. Jakmile se tekutina odpaří, postupně po naběračkách přilévejte další ...

CELÝ RECEPT ZDE
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie