Recepty

DIY DIY
Třešňový francouzský clafoutis

Recept týdne

Třešňový francouzský clafoutis

1. Třešně promíchejte s 1 lžící cukru a pálenkou a nechte macerovat asi 1 hodinu.

2. Troubu předehřejte na 180 °C. Koláčovou formu s vyššími okraji vymažte máslem a vysypte asi 3 lžícemi krupicového cukru.

3. Do mísy dejte mouku, špetku soli, vejce, žloutky, cukr, vanilkový extrakt a citronovou kůru. Promíchejte do hladka a pak pomalu zašlehejte mléko.

VANILKOVÝ EXTRAKT ...

CELÝ RECEPT ZDE
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie