4 asi 250 g steaky z vepřové panenky
olivový a slunečnicový olej
1 ČL koření FRANCOUZSKÁ SMĚS ŽANET
máslo
sůl
1Steaky panenky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.
2V pánvi nebo v ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření. Do rozpuštěného másla vložte maso.
3Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout. Doporučujeme glilovat do stavu medium, uvnitř lehce růžové.
4Servírujte teplé na talířích. Maso posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinovaní, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.