Recepty

DIY DIY
Tradiční lívance z podmáslí

Recept týdne

Tradiční lívance z podmáslí

1. Oddělte žloutky od bílků. Z bílků vyšlehejte sníh.
2. Všechny ostatní ingredience promíchejte v hladké těsto a nakonec zlehka přimíchejte sníh. 
3. Lívanečník vytřete ghí nebo rostlinným olejem a lívance usmažte z obou stran. Na 1 lívanec použijte cca 3 lžíce těsta.
4. Ozdobte šlehačkou či smetanovým krémem a povidly (např. jablečná, hrušková, švestková) ...

CELÝ RECEPT ZDE
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie