Naše koření

Naše koření

DAVÍDEK, kuchař a milovník dobrého jídla

Proč vařit s Vaším kořením?

Kdo jednou ochutná pokrmy s mým kořením, tak sám pochopí, že chuť jídel je silnější, intenzivnější a koření stačí používat méně. Mé koření je určeno všem, kteří chtějí vařit zdravě, chutně a hlavně z čerstvého, voňavého koření. Je vhodné pro děti i seniory, dietáře i nedietáře, alergiky, astmatiky, diabetiky a celiatiky. Doporučuji vyzkoušet všem masoužroutům, vegetariánům, veganům a milovníkum tradiční a mezinárodni kuchyně.

V čem je Vaše koření JINÉ?

Co k tomu říct... Když do slivovice nalijete vodu, bude levnější, bude jí víc, ale nebude stát za NIC. A stejné to je i s kořením. Sáček soli, špetka bylin, zvýrazní se glutamátem, dá se do regálu do výšky očí a k tomu se přidá celoročně zvýhodněná cena. TAKOVÝ JE  BOHUŽEL U NÁS UŽ DESÍTKY LET TRH S KOŘENÍM.

Je Vaše koření v něčem JEDINEČNÉ ?

Rozhodně ano. Naše koření je jedinečné v tom, že v ničem nenajdete ani špetku čehokoliv bílého, krystalického. Už i Vellenku jsem nahradil NESOLDÍKEM (polévková směs pouze z bylinek, zeleniny a koření). Vellenku pomalu stáhnu z trhu, protože je se solí a nikdo už ji nekupuje. V našem koření nenajdete nikdy sůl, žádný glutamát, chemické konzervanty, je bez GSM a nikdy jej nekoupíte v žádném řetězci. A V TOM JSME A VŽDY BUDEME JINÍ!

V čem jste ještě jiní?

Řekl bych, že  jsme jiní úplně ve všem. Ve výrobě, prodeji, marketingu, na sociálnich sitích, při osvetě i v přístupu k zákazníkům. V podstatě mě nezajimá konkurence. Co vyrábí, jak to dělá, jak to balí a za kolik to prodává. Ale tím, jak to děláme již 10 let, jsme se stali jedničkou na česko-slovenském trhu s kořením bez soli a glutamanu. Máme prostě svou vizi a tu dělame a jdeme si za ní.

Jak dlouho koření mícháte a jste dobrý kuchař?

Asi ano. Měl jsem několik svých restaurací, kde jsem vařil a používal své vlastní směsi. Koření si míchám už přes 10 let. Mám spoustu fantazie, nebojím se experimentovat, miluji dobré jídlo a mám dar od boha ,,v hlavě" si smíchat chutě. Když směs vymyslím, několikrát ji otestuji na pokrmu, pak ji vyzkouší moje dcera, mí známí a pokud je vše podle toho, co od směsi očekáváme, dostane se k vám do kuchyně. Takže výborných jídel umím spoustu. Vařím neustále a učím se stále i novým trendům. Zároveň učím naše zákazníky, jak s naším kořením vařit  a používat ho. A co mě baví nejvíc? Školit kuchaře v restauracích a školních jídelnách, jak dělat jídlo chutnější a zdravější. Vymýšlení nových směsí koření a vaření je pro mě prostě vášeň.

Vaše koření jsem měla možnost několikrát ochutnat. Je velice voňavé a intenzívní. Provonělo mi přes sáček celou kuchyň. Je v tom nějaký trik?

Žádný trik! Za prvé míchám koření jen tolik, kolik jsme schopni prodat. Používám jen kvalitní suroviny a koření se mele a drhne těsně před mícháním. Pak hned putuje na trhy a do prodejen, kde se velice rychle prodá. Máte ho prostě stále ČERSTVÉ. Proto Vám voní celá kuchyň i přes sáček. Ale přesto je nutné si koření přesypat do kořenek. Koření si rádo "natahuje" vlhkost. Proto sáček s naším logem používejte pouze jako transportní. Už skoro 10 let děláme koření "BEZOBALOVĚ".

Je na Vás vidět nadšení a radost ze své práce, která Vás asi dost naplňuje, že? Co Vám dělá největší radost a co považujete jako svůj největší úspěch?

ANO, naplňuje! Co mi dělá největší radost? Jednou na trhu jsem prohlásil větu ,,Davídka jednou ochutnáte a jiného už nechcete!" A to se opravdu děje. Máme už deseti tisíce spokojených zákazníků, kteří se nám opravdu vrací a jiné koření si už prostě jinde než u nás nekoupí. Taková závislost. Také mám radost z obrovského zájmu o Davídkovo koření ze zahraničí, hlavně ze Slovenska a Maďarska. A co beru jako svůj největší úspěch? Asi to, že mám kolem sebe skvělé lidi, mé obchodníky a obchodnice, kteří milují můj produkt, milují svou práci a rádi do ní vstávají. Díky.

Slyšela jsem o nějakých vašich novinkách?

Je jich spousta. Standartně připravuji cca 10 novinek kořenících směsí ročně.Už jsou všechny venku.Každá je jiná,každá je něčím zajímavá,skvěle se prodávají a hlavně lidem chutnají! Stejně jako v loňském roce,tak letos se zaměřujeme na rozšíření a hlavně zkvalitnění fungování našich značkových a patnerských prodejen v Česku, na Slovensku a v Maďarsku. Hodně se věnuji školení majitelů a jejich zaměstnanců v prodejnách, aby naši zákazníci věděli, co si kupují a hlavně jak s mým kořením mají vařit.

Naši asi největší novinkou je však spuštění úplně nového konceptu vlastních frenchízových prodejen,tedy specialních,na zakázku stavěných kontejnerů plných bylinek,čajů,bylinných kúr a samozřejmě koření.Vytvořili jsme vlastní koncept s názvem "MODERNÍ BYLINKÁŘSTVÍ A KOŘENÁŘSTVÍ 21.STOLETÍ.Účelem je vytvořit v každém městě největší bylinkářskou a kořenářskou prodejnu a pracovat s lidma kteří chtějí s námi nejen vydělávat,ale hlavně společně sdílet naši vizi Davídků.Nejedná se jen o prodej na vlastní kontejnerové prodejně,ale je to spojení s vlastním eshopem,sociálními sítěmi,email-marketingem.Také propojením prodejny na gastro a restaurace v dané oblasti a v neposlední řadě o rozsáhlém programu netadičních a firemních dárků.Využili jsme zde naše dlouholeté zkušenosti z prodejů na trzích a jarmarcích,taky z více než stovky našich partnerských a značkových prodejen,ale hlavně z našeho úspěšného online světa koření ve kterém rozhodně vynikáme mezi ostatními kořenáři.

V tom online světě jste letos asi opravdu jako "kometa vysoko na obloze"?

Asi ano.Vloni na začatku Corony jsme spustili naš nový web a letos jsme začali z něj sklízet sladké ovoce.Velice jsem pyšný na naš nový úspěšný program "VAŘTE PODLE KOŘENÍ" a k tomu jsme vytvořili asi "největší firemní kuchařku v Evropě". Za rok jsme připravili,navařili,otestovali a nafotili pře1500 receptů do naši velké kuchařky, kterou už začíname přetvářet také na E-KNIHY.Od toho se samozřejmě odvijí práce na sociálních sitích Facebooku a Instagramu. Už jsme se pustili do emailingu,affilate academy a telemarketingu.Toto má na starost má dcera, před kterou smekám. Neznám nikoho, kdo by svou práci dělal lépe.Vede několik týmů marketéru,kteří stejně jako MY podlehli vizi Davídků a plní každý den obsahem náš našlapaný web,FB a Instagram.Další naší výzvou určitě je ještě Pinterest,Youtube a TikTok.

Ještě se nemůžu nezeptat na vaši novou "AFFILATE ACADEMY"?

Ano,připravili jsme program nejen pro food blogery,influencery, ale všechny kteří chtějí s námi vyďělávat peníze ve světé online. Připravili jsme naši vlastní affilate akademi a vytvořili novou unikátní spolupráci pro naše "online Davídky".Můžou to být maminky na mateřské,tenegeři nebo obyčejní lidé,kteří jen rádi vaří s našim kořením a svá díla prezentují na sociálních sítich.Zapojit se do naši affilate akademie se můžou také kuchaři,výživoví poradci,youtubeři či affilate partneři.Hlavně v dnešní době to muže být pro mnohé zajímavým příjmem. V neposlední řadě pracuji na spuštění webinářů, kde budeme všeci společně vařit.Sama vidíte, že jsme jiní a vždy budeme. Musíme se stále posouvat dál a určovat trendy jiným. A proto nás to všechny tak baví.

Možná se vám zdá že je celý tento můj rozhovor celý namyšlený,chvástavý někdy až arogantní! Vše co jsem zde řekl najdete zde na našem webu,sociálních sítích nebo dohledáte na Google.Podotýkám jsme jen malá rodinná firma "táty a dvou dcer" s velkou partou nadšenců co si dokáže dělat věci "sama" stejně nebo možná ještě lépe než mnohé velké nadnárodní společnosti nebo marketingové agentury. Proto před všemi svými"Davídky" smekám a dávám jim velký obdiv.

Pokud jste došli až zde,přidávám obdiv i vám!

Davídek 

 

Díky cookies bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s využíváním cookies a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie