• Koření na ryby a drůbež - Koření od Davídka
  • Chilli con carne - koření - Koření od Davídka
  • Rozdělení zemí ČR a SLOVENSKO - Koření od Davídka
  • Koření na ryby - Koření od Davídka
  • David Jurásek, tvůrce značky - Koření od Davídka
Davídkovo koření

Kapr se žampióny v alobalu

Kapr se žampióny v alobalu

Potřebujeme

1 kg kapra
100g cibule
250g žampiónů
sůl
olej
mletý pepř
citrón
Koření na ryby

Koření na ryby nakoupíte zde
Pepř černý mletý nakoupíte zde

Postup přípravy

Kapra naporcujeme, osolíme, potřeme olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji. Přidáme plátky žampiónu a chvíli osmažíme. Porce kapra položíme na omaštěný alobal, pokryjeme houbami, pokapeme citrónem, popř. olejem, přidáme Koření na ryby. Pečlivě zabalíme a pečeme 20 minut.


sdílejte:



Všechny recepty s kořením: Koření na ryby

Zpět na začátek kuchařky
nahoru